Op zoek naar een zelfstandige zorgprofessional? AV-verpleging is inzetbaar voor de uitvoering van een verscheidenheid aan verpleegkundige handelingen in verpleeghuizen. AV-verpleging biedt een helpende hand op de desbetreffende afdeling. Juist op die momenten waarop verpleegkundige zorg het hardst nodig is. Een gepassioneerde zorgverlener die bijspringt in hectische tijden, of dit nu ‘s nachts is of overdag. AV-verpleging is 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar om betrouwbare zorg te leveren.

Een ervaren en gedreven ZZP verpleegkundige inhuren

AV-verpleegkundige zorg omvat alle voorkomende verpleegkundige handelingen welke onder BIG-registratie vallen, zoals wondzorg, zwachtelen, medicatie klaarzetten/geven en het plaatsen van een katheter bij de zorgvrager. Door het risicovolle karakter van verpleegtechnische handelingen is ervaring en de juiste expertise essentieel. Kiest u voor AV-verpleging, dan kunt u er zeker van zijn dat dergelijke verrichtingen vlekkeloos verlopen.

Het up-to-date houden van kennis en vaardigheden is zeker in de verpleegkundige zorg van groot belang. Erja van AV-verpleging is dan ook continu lerende en volgt trainingen en cursussen om optimaal te functioneren. Leren betekent groeien waar de zorgvragers de vruchten van plukken.